Brzi kurs: Facebook i Instagram oglašavanje

Centar za poslovnu edukaciju i digitalna agencija New Media People organizuju kurs

Facebook i Instagram oglašavanje

Jedan od naših najpopularnijih kurseva!


Sarajevo - 5. april Tuzla - 6. april

Ograničeno na 12 učesnika, požurite sa prijavom!

Iskoristite 10 % popusta za ovu grupu još

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o budućim edukacijama.


Ovladajte praktičnim strategijama i tehnikama uspješnog Facebook i Instagram oglašavanja na kursu:

Facebook i Instagram oglašavanje

jedan od naših najpopularnijih kurseva!

Želite povećati prodaju, prepoznatljivost brenda, doći do novih kupaca i zadržati stare? Onda je kurs Facebook i Instagram oglašavanja upravo za vas!  

Kroz kurs će vas voditi vrhunski Internet marketing stručnjaci Ena Tuzlak i Ines Pašović iz agencije New Media People, koje svoja dokazana iskustva stavljaju vama na raspolaganje. Kurs obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj kurs imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse, a sve to u maloj grupi sa maksimalno 12 polaznika.  

KOME JE NAMJENJEN KURS

 • Svima koji žele naučiti kako iskoristiti prednosti Facebook i Instagram oglašavanja za svoje poslovanje od samostalnih djelatnosti, agencija, malih firmi, internet prodaje do onih koji žele osigurati dobar posao u nekoj od marketing agencija.  
 • Osobe sa znanjem Facebook i Instagram oglašavanja veoma su tražene i odlično plaćene za svoj rad. Veliki broj markatinških agencija i firmi u BiH već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo Facebook i Instagram oglašavanjem i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan.  


KORISTI ZA POLAZNIKE

Polaznici će kroz praktičan rad naučiti kako samostalno voditi Facebook i Instagram kampanje. Steći ćete znanja da možete da analizirate svoje oglase, osluškujete tržište i iskoristite najbolji trenutak za plasman vašeg proizvoda ili usluge.

TEME

 • Uvod u osnove digitalnog marketinga 
 • Najnoviji trendovi društvenih mreža (Facebook i Instagram) 
 • Priprema online prezentacije prije kreiranja marketing kampanje (Osmisliti cilj kampanje, vizualni identitet, copy i pristup ciljnoj skupini) 
 • Šta nam govori Facebook/Instagram Insights? 
 • Vrste Facebook i Instagram oglasa 
 • Targetiranje  
 • Unaprijeđenje oglasa uz pomoć slika/videa 
 • Optimizacija oglasa 
 • Facebook Business Manager – korištenje i prednosti 
 • Ads Manager vs. Boost 
 • Influencer marketing – Kako odabrati prave ambasadore Vašeg brenda?!  

CPE učionica

CPE učionica

Networking

Iskoristite priliku za networking sa liderima i kolegama iz industrije.

Certifikat

Po završetku seminara učesnici dobijaju CPE certifikat.

Predavači

Ines Pašović Social Media Manager u digitalnoj agenciji New Media People

Ines Pašović, magistar Odnosa sa javnošću. Već niz godina zaposlena kao Social Media Manager u agenciji. Svojim iskustvom i stalnim praćenjem noviteta na sceni društvenih mreža, istakla se kao ekspert u domenu social marketinga. Prije popularizacije social marketinga kod nas, njen rad bio je uglavnom usmjeren na PR, kroz djelovanje u nevladinom sektoru, praktičnom radu u BH Telecomu i Gradskoj upravi. Kroz susretanje sa velikim brojem klijenata iz raznih domena biznisa, njeno praktično znanje biće od velike koristi polaznicima kursa.  


Ena Tuzlak Digital advertising manager u digitalnoj agenciji New Media People

Ena Tuzlak, diplomirani Pravnik. Više od tri godine praktičnog iskustva u digitalnom području, te kreiranju kampanja i optimiziranju budžeta za brendove iz različitih branši. Praćenje trendova i unaprijeđenje strategija oglašavanja, svakodnevni su izazovi sa kojim se Ena susreće. Osim Facebook oglašavanja, posjeduje i certifikaciju za Google Adwords oglašavanje. Pored iskustva u digitalnom marketingu, Ena je radila kao Project coordinator te Fundraiser u nevladinim organizacijama. Predavanja na temu Digitalnog marketinga te segregacije na tržištu i online vidljivosti je vodila kao gost predavač na mnogim konferencijama.  

Više informacija o digitalnoj agenciji New Media People Sarajevo na http://newmediapeople.ba 


Izjave naših polaznika Ulaganje u znanje je najbolja investicija za budućnost! Ovu rečenicu iznova sebi ponavljam, jer znanje je ono što nosiš sa sobom ma gdje god bio i radio. Neformalno obrazovanje smatram ključnim aspektom za uspjeh na današnjem tržistu, jer je u „koraku“ sa svijetom, dok formalno nažalost u dosta stvari kaska. Današnje tržište napreduje i mijenja se nevjerovatnom brzinom, pa tako se i mi moramo „updateovati“ sa novim alatima, saznanjima, iskustvima uspješnih grupa/pojedinaca, kako bismo stekli nove vještine i kompetencije.  

Upravo seminari CPE nam to omogućavaju. Spoj teorije i praktičnog, mentorisanje predavača, popraćeno iskustvima polaznika/ca, dobra i radna atmosfera su garant dobre investicije.  

Trening: MOĆ PRODAJE (Cross-sell i Up-sell tehnike) Haris Topalović, sekretar Omladinske škole Fudbalskog kluba Željezničar 

Povjerenje su nam ukazale vodeće BH firme

Preko 100 vodećih BH firmi i organizacija su naši zadovoljni klijenti, a neki od njih su:  

Reference

Požurite, popust vrijedi još

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Mjesto i vrijeme održavanja

SARAJEVO

Mjesto: Centar za poslovnu edukaciju Sarajevo, Kolodvorska 5 Datum početka: 5. aprila 2019. u 17:30 Broj časova: 20 Termini: pet petaka: od 5. aprila do 10. maja, od 17:30h do 20:30h.

TUZLA

Mjesto: Centar za poslovnu edukaciju Tuzla, Aleja A. Izetbegovića 10 Datum početka: 6. aprila 2019. u 10:30h Broj časova: 20 Termini: tri subote: 6. april, 20. april i 27. april, od 10:30h do 16h.  

Cijena

Cijena: 395 KM

Cijene za prijave do 3. aprila Cijena sa 10 % popusta: 355 KM (PDV uključen). Cijena sa 20 % popusta za studente: 315 KM (PDV uključen).

Kurs je ograničen na 12 učesnika i održava se u CPE učionici na laptopima.

Cijena uključuje:

 • Korištenje CPE laptopa
 • Stručna predavanja predavača
 • Materijale koji prate kurs
 • Popis učesnika kursa s podacima za daljnje kontakte
 • Izdavanje CPE Certifikata  

Pogodnost: Fizička lica mogu plaćati do 6 rata putem UniCredit ili Raiffeisen platnih kartica.  

PRIJAVA

Dodatne informacije Sarajevo: 033 260 505 Tuzla: 035 245 222 Email: cpe@cpe.baPrijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o budućim edukacijama.


Centar za poslovnu edukaciju

Centar za poslovnu edukaciju je vodeći akreditovani centar za prijenos modernih i praktičnih znanja u domenu informacionih tehnologija, stranih jezika, dizajna i poslovnih vještina. Od osnivanja 2007. godine postali smo vodeća ustanova u BiH, sa poslovnicama u Sarajevu i Tuzli te preko 14.000 polaznika. To postižemo sa stručnim timom od preko 40 vrhunskih predavača potpuno posvećenih polaznicima. Nastavne planove i programe Centra za poslovnu edukaciju akreditovalo je Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta TK. Ovlašteni smo 1st Business Certificate, TOEFL i Xpert test centar te ÖSD partner centar.

Zašto odabrati CPE?

 • 1st Business Certificate centar za BiH
 • Ovlašteni TOEFL i Xpert test centar te ÖSD partner centar 
 • Stručni tim od preko 40 vrhunskih predavača posvećenih polaznicima 
 • Nastava u malim grupama od 8 do 12 polaznika 
 • Preko 14.000 zadovoljnih polaznika od 2007. godine 
 • Plaćanje do 6 mjesečnih rata za sve polaznike 
 • Originalna literatura za sve kurseve 
 • Besplatno pred-testiranje za određivanje trenutnog znanja 
 • Garancija 100 % zadovoljstvo (besplatan ponovni kurs) 
 • 12 moderno opremljenih učionica
 • Digitalna nastava sa Mimio Xi interaktivnim tablama 
 • Klimatizacija, ventilacija i ergonomski oblikovane stolice 
 • Kafeterija za pauze i odmor 
 • Lokacije u centru Sarajeva i Tuzle

Sarajevo Centar za poslovnu edukaciju 

Multicom d.o.o. Tuzla, PJ Sarajevo Kolodvorska 5, Sarajevo Tel.: +387 33 260 505 E-mail: sarajevo@cpe.ba Web: www.cpe.ba

Tuzla Centar za poslovnu edukaciju

Multicom d.o.o. Tuzla Aleja A. Izetbegovića 10, Tuzla Tel.: +387 35 245 222 E-mail: tuzla@cpe.ba Web: www.cpe.ba