Uspješna prezentacija - interaktivni trening

Centar za poslovnu edukaciju organizuje jednodnevni interaktivni trening

USPJEŠNA PREZENTACIJA

 • SARAJEVO 24. april, Sunnyland

Naučite kako pripremiti i izvesti efektnu prezentaciju uz vrhunske trenere. Optimizirajte svoj nastup, prezentaciju i rezultate.

Požurite sa prijavom, broj polaznika je ograničen na 16

10 % popusta za sve prijave

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o budućim edukacijama.

Naučite tehnike uspješne prezentacije uz Najru Krvavac-Perišin

Želimo vam pomoći da unaprijedite svoje vještine prezentacije i javnog nastupa te postanete izvrsni u poslovanju. Kroz trening će vas voditi vrhunski stručnjak Najra Krvavac-Perišin, koja je, u proteklih 20 godina, organizirala, pripremala i vodila na stotine prezentacija i moderacija najrazličitijih tematika i karaktera, a svoja dokazana iskustva stavlja vama na raspolaganje. Trening obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Vještina prezentiranja je, uz prirodne predispozicije, jedna od onih na kojima cijeli život trebamo raditi, razvijati je i prilagođavati novim tehnikama i tehnologijama. Također, ona je jedna od rijetkih čija je primjena podjednako važna u privatnom i poslovnom životu. Na ovom seminaru ćete naučiti sve o četiri ključne faze prezentiranja: pripremi, razradi, prezentaciji i post-festum fazi. 

Trening je namijenjen širokom spektru polaznika, jer gotovo da ne postoji odrasla osoba kojoj prezentacijske vještine nisu među prioritetnim. Dodatno, na treningu ćete savladati tremu od javnog nastupa, naučiti kako komunicirati sa različitim javnostima i razviti vlastite kompetencije za koje niste ni znali da ih posjedujete. Dodatno, dio treninga je posvećen i vještinama uspješne moderacije. Trening obuhvata tehnike vizualizacije, postavljanja i razrade pitanja i kognitivnih vještina. 

ŠTA ĆETE NAUČITI? 

 • Tehnike postavljanja pitanja
 • Uloga moderatora
 • Tehnike vizualizacije
 • Argumentacijske tehnike
 • Upotreba medija i brošura
 • Odnosi s javnostima 


”Nerazumljivost niti izdaleka nije dokaz učenosti.” Stoga ćemo na ovom treningu raditi na razumljivoj, zanimljivoj i – USPJEŠNOJ prezentaciji.  

Koristi za pojedince i organizaciju

Vještine prezentiranja i javnog nastupa postaju jedne od najvažnijih vještina u modernom poslovanju. Svaki put kada razgovaramo sa klijentima, partnerima ili javnošću mi ustvari prezentiramo. Uspjeh je moguć samo ako našu informaciju prenesemo publici ili klijentima na efektan način te pobudimo istinski interes za našim proizvodom, uslugom ili projektom.

Teme 

 • Vrste prezentacija
 • Priprema prezentacije
 • Struktura prezentacije
 • Kako uspostaviti odnos s publikom  
 • Audiovizualna pomagala
 • Kako se nositi s tremom
 • Neverbalna komunikacija
 • Uzrocima loše...
 • ... i karakteristikama uspješne prezentacije  

Kome je trening namijenjen 

Ovaj interaktivni trening je namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoje prezentacijske vještine i oslobode se straha od javnog nastupa. Svi oni koji imaju potrebu da prezentiraju, prodaju, predstavljaju i najavljuju imat će veliku korist od ovog treninga, uključujući prodajno osoblje, menadžere, direktore malih i srednjih firmi, vlasnike obrta, zaposlene u javnom sektoru i studente koji žele steći dodatna znanja i certifikat iz ove oblasti.  

Mjesto i vrijeme održavanja

 • SARAJEVO 24. april 2018; 9-17h, Sunnyland, Trebević


CERTIFIKAT

Po završetku seminara učesnici dobijaju akreditovani CPE certifikat.  

Izjave naših polaznika "Smatram da je seminar koristan za sve koji žele naučiti više o metodologiji i alatima koji se koriste za upravljanje projektima. Seminar je naročito poučan za početnike, odnosno sve osobe koje imaju određeno iskustvo na projektima ali ne i odgovarajuću teorijsku podlogu. Predavači imaju obimno iskustvo, te na zabavan način, kroz praktične primjere i interaktivnu nastavu, polaznike vode kroz projektne faze, što nastavu čini dinamičnom i interesantnom. " Projekt menadžment trening Elma Majstorić, Direktor Odjela Uprave, Addiko Bank d.d. Sarajevo

Trener

Najra Krvavac-Perišin


Najra Krvavac-Perišin Strateškim komunikacijama i disciplinama Odnosa s javnostima se bavi 20 godina. Radila je na elektronskim medijima, televizijama OBN, NTV Hayat i HRT, u marketinškim agencijama u BiH i regionu, a u posljednjih 10 godina je ekspertski konsultant na različitim projektima koji su usko vezani za obrazovanje, a naročito obrazovanje odraslih u Bosni i Hercegovini.

Dugogodišnja je saradnica GIZ projekta „Podrška obrazovanju odraslih“, te projekata Evropske Unije i UN agencija. Autoricaje kampanje „Heroji svakodnevnice“, posvećene naknadnom sticanju osnovnog obrazovanja odraslih. Kolumnista je različitih magazina u BiH i Hrvatskoj. Aktivan je učesnik u zagovaranju dopuna Zakona o obrazovanju odraslih u FBiH. Moderatoricaje različitih medijskih događanja, konferencija i manifestacija. Godišnje održava 30 treninga u disciplinama javnog nastupa i uspješnog prezentiranja, verbalne i neverbalne komunikacije, organizacijske komunikacije i interne i eksterne komunikacije. Najrine prezentacije su interaktivne i obiluju primjerima iz prakse.

Povjerenje su nam ukazale vodeće BH firme

Preko 100 vodećih BH firmi i organizacija su naši zadovoljni klijenti, a neki od njih su: Addiko banka, Aerodrom Sarajevo, Agencija za državnu službu, American Councils for International Education, Argeta, AS Holding Jelah, BH Pošta, BH Telecom, Bosnalijek, Bramac krovni sistemi, Centralna banka BiH, Elektro Bijeljina, EKI, Fabrika cementa Lukavac, Goethe Institut, Gorenje, Grawe osiguranje, Intesa Sanpaolo banka, Kim Tec, Logosoft, Lutrija BiH, Mistral, NLB banka, Nova banka, Novo Nordisk, Općine Ilijaš-Novo Sarajevo-Tuzla, Oracle, ORBICO, Obavještajno sigurnosna agencija BH, Partner mikrokreditna fondacija, Pliva, Poreska Uprava RS, Porsche, ProCredit Bank, Pretis, Prevent, Raiffeisen banka, Registar vrijednosnih papira, Sarajevo osiguranje, Soda Sisecam, Sparkasse banka, TVSA, Via Media, Schachermayer, Schenker, Sberbank, Sprind, Xella Ytong, Služba za zapošljavanje TK i KS, Ziraat banka, Volkswagen, Wurth...  

Požurite, trening počinje za

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Kotizacija

Cijena: 195 KM + PDV

Cijena sa 10 % popusta: 175 KM + PDV  

Cijena uključuje ručak i kafe pauze. Fizička lica mogu plaćati do 6 rata putem Unicredit ili Raiffeisen platnih kartica. Trening je ograničen na 16 učesnika.

Prijave za Tuzlu za završene, moguća je samo prijava za Sarajevo za ovaj trening

Za dodatne informacije pozovite nas na Sarajevo 033 260 505 Tuzla 035 245 222

Prijavite se na naš newsletter i primajte obavijesti o budućim edukacijama.

Edukacije u najavi


Centar za poslovnu edukaciju

Centar za poslovnu edukaciju je vodeći akreditovani centar za prijenos modernih i praktičnih znanja u domenu informacionih tehnologija, stranih jezika, dizajna i poslovnih vještina. Od osnivanja 2007. godine postali smo vodeća ustanova za obrazovanje odraslih u BiH, sa poslovnicama u Sarajevu i Tuzli te preko 12.000 polaznika. To postižemo sa stručnim timom od preko 40 vrhunskih predavača potpuno posvećenih polaznicima. Akreditovani smo od strane Ministarstva obrazovanja, a ovlašteni smo TOEFL i Xpert test centar te ÖSD partner centar.

Zašto odabrati CPE?

 • 1st Business Certificate centar za BiH
 • Ovlašteni TOEFL i Xpert test centar te ÖSD partner centar 
 • Stručni tim od preko 40 vrhunskih predavača posvećenih polaznicima
 • Preko 30 programa: strani jezici, IT i poslovne edukacije
 • Akreditovani od strane Ministarstva obrazovanja SK i TK
 • Priznati BH i austrijski certifikati 
 • Preko 12.000 zadovoljnih polaznika od 2007. godine 
 • Plaćanje do 6 mjesečnih rata za fizička lica 
 • 12 moderno opremljenih učionica
 • Digitalna nastava sa Mimio Xi interaktivnim tablama 
 • Klimatizacija, ventilacija i ergonomski oblikovane stolice 
 • Kafeterija za pauze i odmor 
 • Lokacije u centru Sarajeva i Tuzle1st Business Certificate centar za BiH

Sarajevo Centar za poslovnu edukaciju Multicom d.o.o. Tuzla, PJ Sarajevo Kolodvorska 5, Sarajevo Tel.: +387 33 260 505 E-mail: sarajevo@cpe.ba Web: www.cpe.ba

Tuzla Centar za poslovnu edukaciju Multicom d.o.o. Tuzla Aleja A. Izetbegovića 10, Tuzla Tel.: +387 35 245 222 E-mail: tuzla@cpe.ba Web: www.cpe.ba